oktober 2, 2015
Meatball sub
Little Italy en de meatball sub!
Little Italy doet met direct denken aan de maffia, Al Pacino, te dikke, kalende mannen met witte ‘marcelekes’ een een Italiaanse Mama met een forse boezem die pasta staat te koken. Ronddraaiende pizza’s, liters tomatensaus, slechte chianti, tiramisu en bergen pasta!
De meatball sub mag dan ook niet ontbreken voor wanneer er net iets te enthousiast gehaktballetjes werden gedraaid.
De meatball sub is perfect anti-kater materiaal.
- Een broodje ge-topt met gehaktballetjes in tomatensaus.
- Veel geraspte kaas erover en gegratineerd onder de grill.
- Rucola erover.
- En ‘fries on the side’.
Meatball sub
Ingrediënten
Instructies
- Warm je restje balletjes in tomatensaus op.
- Schep de balletjes tussen een baguette of ciabatta en top met geraspte kaas.
- Laat de kaas onder de grill gratineren tot de ze mooi gesmolten is.
- Strooi er wat rucola of basilicum over en serveer met frietjes.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments